Hirdetés

Anthem tesztek - nem szól dicshimnusz

|

Befutottak az első értékelések a BioWare legújabb játékáról, de a kritikusok nincsenek elmosva tőle.

Hirdetés

Míg a Mass Effect trilógiát fejlesztő stúdió az Anthemen dolgozott, addig a Mass Effect: Andromédát lepasszolta egy kevésbé tapasztalt divíziónak. Többek között ezért is sikerülhetett úgy a Ryder-tesók bemutatkozása, ahogy. Viszont éppen ezért sokan nagy elvárásokat támasztottak az online akció-szerepjáték irányába, amiket az első pontszámok alapján nem tudott megugrani.

Hirdetés

Bár több honlap még csak az első benyomásokról közölt le cikket, bőven vannak azért már olyanok is, akik értékelték a BioWare aktuális munkáját, az ő tesztjeik alapján pedig az Anthem is legalább olyan megosztónak tűnik, mint amilyen az Andromeda volt. Noha ez még változni fog, ahogy sorra kerülnek fel az értékelések, de a PC-s változat jelen pillanatban 68 ponton áll a MetaCriticen és 69-en az OpenCriticen, ami nem a legpozitívabb előjel. Íme az első pontszámok: 

Gamespot - 6/10
Destructoid - 7/10
CGMagazine - 7/10
GamingBolt - 5/10
The Digital Fix - 7/10

Próbáljátok majd ki ti is, és meséljetek az élményeitekről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)