Hirdetés

Anthem - kiderült néhány érdekesség a játékmenetről és a missziókról

|

A játék producere nem hagyja figyelmen kívül a Twitteren kapott kérdéseket, így pedig folyamatosan újabb részletek érkeznek a játékról.

Hirdetés

A BioWare legújabb dobása, az Anthem alapvetően egy online játék lesz, tehát nem egyedüli játékosként fogunk kalandozni a nagyvilágban. Viszont azoknak sem kell majd szomorkodniuk, akik egymagukban szeretnék teljesíteni a küldetéseket.

Hirdetés

Mark Darrah, az Anthem producere a Twitteren osztott meg vadonatúj részleteket a készülő alkotásról, így például megtudtuk azt, hogy hiába győzünk le egy ellenfelet co-opban, a loot nem lesz megosztva, tehát mindenki megkapja a saját zsákmányát.

A komoly kihívást nyújtó, valójában endgame tartalomként szolgáló Strongholdok nem képezik a kampány részét, és csak akkor teljesíthetjük ezeket, ha 4-en vagyunk, tehát egyedül, vagy félkész csapattal nem igazán vághatunk neki a dolognak. Viszont lesz matchmaking, úgyhogy nem kell majd társak után rohangálnunk, viszonylag könnyedén összeállíthatunk egy brigádot.

A sztorihoz tartozó missziókat viszont akár egyedül is végigvihetjük, és nem árt odafigyelni majd, ha esetleg csapatostul indulnánk el kalandozni, hiszen a küldetés nehézsége arányosan növekszik brigádunk méretével.

Az sem titok már, hogy egy felhasználói fiókon akár több karakterünk is lehet majd, tehát azoknak sem kell új accountokkal vesződniük, akik egynél több hőst szeretnének kreálni.

Végül pedig az is kiderült, hogy egy cuccot nem csak egyetlen loadoutban használhatunk, ami szintén hasznos funkció, hiszen így nem kell ugyanabból a tárgyból több darabot is beszereznünk.

A tervek szerint az Anthem 2019. február 22-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Nektek hogy tetszik eddig?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)