Hirdetés

Anthem - elkezdődött a Cataclysm esemény

|

A legújabb frissítés meghozta a várva várt tartalmi bővítést.

Hirdetés

Május végén már kiderült néhány részlet az Anthem Cataclysm frissítésével kapcsolatban, két héttel ezelőtt pedig az eseményhez kapcsolódó kihívásokat lehet elkezdeni teljesíteni. A legújabb, 1.3.0 számozású update-nek köszönhetően pedig végre megérkezett a Cataclysm. Remélhetőleg lesz is játékos, akit visszacsábít ez a tartalmi frissítés.

Hirdetés

Az új küldetéssorozat során Dr. Harken után kell nyomoznunk társainkkal, és a lehető legtöbbet kell megtudnunk a rejtélyes Cataclysm eseménnyel kapcsolatban. A sztoriba bárki belevághat, aki már teljesítette az Incursion küldetést a fő történetszálban. A történetben Vara Brom és csatlósai ellen vesszük fel a harcot, és kiemelten fontos szerepe van a csapatmunkának és az összehangolt támadásoknak.

A történet mellett a legnagyobb újítás az Inversion rendszere, amelynek köszönhetően a Javelinek és a környezet közötti hatások fognak változni. A Cataclysm során minden héten két különböző aktív Inversion lesz aktív, és egyesek segíthetnek, mások pedig hátráltathatnak bennünket a mozgás és csaták során. A frissítéssel megszűnik a luck érték, helyette a játékosok szintjeinek megfelelően van esély jobb cuccok szerzésére. A nehézségi fokozatokat pedig finomhangolták, illetve az Alliance rendszerben is változtatásokat eszközöltek, hogy a Guildek és barátok függvényében kaphassunk jutalmakat.

A legfrissebb update teljes részletes leírását a játék hivatalos oldalán, erre a linkre kattintva olvashatjátok. Ti örültök az Anthem újdonságainak? Visszatértek kipróbálni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)