Hirdetés

Antholojam - sci-fi játékok ingyen, mindenkinek

|

Elindult az első Antholojam, aminek keretein belül 15 sci-fi játékot vihetünk végig, akár teljesen ingyen.

Hirdetés

A napokban megkezdődött az első Antholojam, aminek koncepciója igen egyszerű: 15 játékfejlesztő megcsinál egy-egy játékot, mindet egy adott témakörön belül és ezeket elérhetővé teszik mindenkinek. Pénzt nem kérnek érte, de ha tetszettek a játékok, fizethetünk nekik, az összeget egyenlően elosztva kapják meg a készítők.

Az első jam témája a sci-fi aranykora, ezzel szeretnének tisztelegni azon tudományos-fantasztikus filmek előtt amelyek nagy hatással voltak a játékiparra. A játékok közvetlenül elérhetőek böngészőben, de ha szeretnénk, letölthetjük őket egyben és úgy játszhatunk velük.

A projektek közt van például egy Marson játszódó szöveg alapú kalandjáték, amiben csapatunkkal a vörös bolygón ragadtunk és el kell hagynunk a planétát, de akad olyan is amiben belső nézetben kell megmentenünk pácienseket egy űrhajón.

Érdekesség, hogy az Antholojam rendezői közt ott van az a Zoe Quinn is, akinek a neve sokak számára ismerős lehet, hiszen többek közt vele kezdődött a később hatalmasra duzzadó #Gamergate botrány.

Nem is fecsérelném tovább a szót, akit érdekelnek a sci-fik mindenképp adjon ezeknek a játékoknak egy esélyt itt, és ha tetszettek, támogassátok a fejlesztőket, hogy megrendezésre kerülhessen az Antholojam II is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)