Hirdetés

Ants Warriors - ezt ne hagyd ki

|

Ezúttal a stratégáknak kedvezünk, ugyanis a hangyákkal való hódítás gondolkodást és problémamegoldást is igényel.

Hirdetés

A sok egy kaptafára készülő lövölde, zombis cím és Flappy Bird-klón között néha rábukkanunk egy-két igazi csemegére is.

Bár az Ants Warriorst alapvetően a stratégiai darabok kedvelői zárják majd a szívükbe, ettől függetlenül bárki jól szórakozhat vele, ha ad neki egy esélyt és nem kattint rá a piros x-re már az első pályát követően. A játékmenetben egy hangyaboly felett uralkodunk, viszont nem vagyunk egyedül a mezőn, vannak riválisaink is, tehát megindul a hajsza az idővel, hogy apró seregeink menedzselésével egyeduralkodókká váljunk a környéken. A siker kulcsa minden esetben a folyamatos utánpótlás, a megfelelő időzítés és a rendelkezésre álló bónuszképességek ügyes használata. Mi remekül szórakoztunk vele, ajánljuk nektek is:

Ants Warriors játék

Ha te is találkoztál már hasonlóan szórakoztató játékokkal, akkor töltsd fel a Játéközönre, mi is szeretnénk kipróbálni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)