Hirdetés

Anyagi gondok a Kingdoms of Amalur fejlesztőjénél

|

Hiába szerepelt a kasszáknál és a kritikusoknál egyaránt jól az Amalur, az azt fejlesztő csapat anyagi gondokkal küszködik.

Hirdetés

Tény. A 38 Studios nem tudott eleget tenni a május elsején esedékes 1.125 millió dolláros törlesztőrészletnek.

Az eset előzménye az volt, hogy a csapat potom 75 millió dolláros kölcsönt kapott az adófizetők pénzéből azért, hogy a székhelyüket áttegyék a kies Massachusetts államból Rhode Island-re. A pénzt annak rendje és módja szerint törlesztették (a felét már visszacsengették), de mostanra kifogytak a pénzből. A stúdió vezetője, Curt Schilling a minap találkozott a kormányzóval, ahol további állami segítségért kuncsorgott. Az azonban nem derült ki, hogy mi lett a találkozó eredménye.

Mint ismeretes 500.000 darabot adtak el a Kingdoms of Amalur-ból, ami tekintve, hogy három platformra is megjelent (PC, PS3, Xbox 360) nem tekinthető kiugró eredménynek. Sokan ezt is az USA egyik leggonoszabb és legrosszabb cégének, vagyis az Electronic Arts-nak, illetve a harmatgyenge marketing kampánynak köszönhető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)