Hirdetés

AoM: The Titans

|

A Microsoft Game Studios és az Ensemble Studios lerántotta a leplet, a napokban előkerült Age of Mythology kiegészítőjéről. A pontos címe AoM: The Titans lett, és idén ősszel kerül majd a boltok polcaira. Ebben a kiegészítésben a játékosnak lehetősége nyílik majd különféle titán istenségeket irányítani, és még egy negyedik kultúra is megjelenik a játékban. Az egyjátékos mód 12 új kampányt rejt magában, szóval lesz mivel nyomulni :) Sajnos még nem jött ki újabb kép róla, csak az az egy szem, amit korábban bemutattam nektek... Update: Schwarz jelentette, hogy márpedig DE :D Ő biza talált képeket, és nem is akármilyeneket :)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)