Hirdetés

Ape Escape 3 - újabb klasszikus költözhet PS4-re

|

A klasszikus platformer-sorozat második része már megjelent a Sony jelenlegi generációs konzoljára, de eléggé úgy tűnik, hogy hamarosan az Ape Escape 3 emulált verzióját is letölthetjük.

Hirdetés

Még augusztusban adta ki az Ape Escape 2 emulált változatát PlayStation 4-re a Sony több más PlayStation 2-es klasszikus után. Úgy tűnik, nem sokkal később követheti a harmadik rész is, bár a megjelenési dátumról még semmit nem tudunk.

Hasonlóan a Bulletstorm Remasterhez ismét egy korhatári besorolásokkal foglalkozó szervezet kottyantotta el az Ape Escape 3 érkezését, ezúttal az amerikai ESRB publikálta a játékról kialakított értékelését a hivatalos bejelentés előtt. A platformerrel együtt együtt nem túl nagy a modern platformon játszható PlayStation 2-es játékok választéka, 2015 novembere óta összesen harmincöt játékról derült ki, hogy PS4-re érkezik. Ezzel pedig azért jelentősen elmaradnak az Xbox 360-as visszafelé kompatibilitástól.

Ti elővettétek valamelyik emulált játékot PS4-en?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)