Hirdetés

Majommal verhetünk szét mindenkit az Epic Games Store legújabb ingyenes játékában

|

Ma az Ape Outot zsebelhetik be a Epic Games Store felhasználói.

Hirdetés

Az Epic Games 12 napon át ingyenes játékokkal kedveskedik, minden nap 17 órakor derül ki, hogy 24 órán keresztül mire lehet lecsapni bármiféle fizetség nélkül. Ma épp Gabe Cuzzillo játékára esett a választásuk. 

Hirdetés

Már csak egyedi stílusa és látványvilága miatti s érdemes lehet a figyelmetekre az Ape Out, de ehhez ráadásul kiváló muzsikák is párosulnak. Mazur egészen pontosan így fogalmazott a játékról írt tesztjében: 

"Meg sem számolom, hogy hány év (jó, hát játékokban eltöltött) fegyveres szolgálat után, amikor már bőven kinézne egy korengedményes nyugdíj, még mindig be tud esni egy olyan játék, amitől eldobom az agyamat. Az Ape Out is ilyen. Bár leegyszerűsítve csak egy Hotline Miami-utánlövés lenne, elképesztő meglepetéseket tartogat."

Ide kattintva éritek el ti is a játékot, ami egyébként 15 euróba kerülne. 

Holnap új nap virrad ránk, és természetesen új ingyenes játék is érkezik. Ismét 17 órakor lesz majd érdemes a GSO felé venni az irányt, ha ez érdekel titeket. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)