Hirdetés

Ape Out - késik néhány hetet a Devolver majmos játéka

|

Az eredeti tervek szerint a hónap elején jelent volna meg a játék, de a fejlesztőknek kell még egy kis idő.

Hirdetés

Számos érdekes játék jelent már meg a Devolver Digital kiadói tevékenységének köszönhetően, és a srácok továbbra is szívesen segítenek a kisebb költségvetésből dolgozó csapatoknak.

Hirdetés

Az Ape Out egy felülnézetes akciójáték, csak épp egy emberszabású majommal kell kivégeznünk minden utunkba kerülő ellenséget. A cél az, hogy sikeresen megszökjünk fogvatartóink karmai közül, és lehetőleg ne találjon el bennünket egyetlen golyó sem. Persze azért majd mi is keményen visszavághatunk ellenfeleinknek, hiszen az általunk irányított majom elég erős, hogy pillanatok alatt szétzúzza az őröket. Pajzsként is használhatja őket.

Eredetileg úgy volt, hogy február 7-én debütál ám most elcsúsztatták a megjelenést. és így február 28-án érkezik meg a játék PC-re és Nintendo Switch-re.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)