Hirdetés

A Respawn nem fog Apex Legends 2-t csinálni

|

Van egy rossz hírünk azok számára, akik valamilyen érthetetlen oknál fogva már a battle royale játék folytatását várják.

Hirdetés

A kezdeti hype-nak ugyan már nyoma sincs, de azért továbbra is sokan játszanak a Respawn játékával. Ugyanakkor valószínűleg kevesen vannak azok, akik már most szeretnének egy második részt, de  szerencsére nincs is tervben folytatás, és ha minden igaz, nem is lesz soha.

Hirdetés

A játék producere, Drew McCoy a USgamernek mesélt a játékról és annak fejlesztéséről. Szerinte a legtöbb ember nem is tudja, mennyi ideig tart elkészíteni valamit, ők például nagyjából másfél évig dolgoznak egy-egy új karakteren. Wattsonnal már tavaly év eleje óta foglalkoznak, ráadásul jelenleg is tele vannak ötletekkel, és mindent már évekre előre megterveztek. Mivel az Apex Legends eleve úgy lett kitalálva, hogy hosszútávon frissíthető legyen, és így maradjon fenn sokáig, nem meglepő, hogy kijelentették, soha nem fogják megcsinálni az Apex 2-t.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)