Hirdetés

Apex Legends - az új patch többek accountját teljesen lenullázta (frissítve)

|

Elég nagy a baj, a Respawn leállította a szervereket.

Hirdetés

Frissítve: Közben sikerült megoldani a problémát, minden érintett játékos visszakapta a korábban elért eredményeit. 

Eredetileg írtuk: A mai élesített 1.1-es Apex Legends patch értelemszerűen hibákat volt hivatott javítani, de helyette nagyon úgy tűnik, hogy teljesen legyalulta bizonyos játékosok profilját, azaz az összes eddig elért eredményük ment a kukába. 

Hirdetés

Az első bejelentések után már egyből reagáltak is a fejlesztők, akik közölték, tudnak a problémáról és amint módjukban áll, azonnal információkkal szolgálnak majd. Ezt követően ugyan friss infók nem jöttek, de a Respawn elkezdte leállítani a játék szervereit annak érdekében, hogy megoldhassák végre a dolgot. Mindeközben figyelmeztették azokat a játékosokat, akik még bent voltak az Apexben, hogy lehetőleg ne vásároljanak vagy kraftoljanak játékbéli kozmetikai cuccokat. 

Egyelőre nem lehet tudni, hogy a Respawn sikerrel jár-e, és vissza tudja-e állítani idővel az érintett accountokat. Nagyon drukkolunk, hogy senkinek se kelljen végleg búcsút inteni az eddigi eredményeinek. 

Ti találkoztatok a hibával vagy szerencsésen megúsztátok a dolgot? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)