Hirdetés

Apex Legends - hétfőn jelenhet meg a Titanfall battle royale spin-offja

|

Többen is arról beszélnek, hogy az EA még a hétvégén bejelenti és nem sokkal utána ki is adja a free-to-play shootert.

Hirdetés

Magát az Apex Legends nevet 2018-ban jegyeztette be a Electronic Arts, és elindult a PlayApex.com is, mely egyelőre az EA főoldalára irányít át.

Hirdetés

Állítólag az EA összehívott a tegnapi napra egy rakás streamert és e-sportolót Los Angelesbe, hogy kipróbálják a játékot, mely a Titanfall univerzumban játszódik. Egy szerveren 60 játékos játszhat, háromfős csapatokban lehet az életben maradásért küzdeni. Választhatunk különböző képességekkel rendelkező karakterek, hősök közül. Titánok nem lesznek, ami, ismerve a Titanfall franchise-t, elég meglepő. Ingyenesen játszhatjuk, de a szokásos, külsőt megváltoztató cuccok eladásaiból jut majd a cég bevételhez. Az e-sporttal foglalkozó Rod Breslaunak nyilatkozó streamerek szerint egyébként a játék jó, szívesen játszottak volna még vele.

Azt beszélik, február 4-én, azaz most hétfőn jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Figyeljétek a YouTube-ot és a Twitchet, nem elképzelhetetlen, hogy még a hétvégén elárasztják a netet beszámolók és bemutató videók.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)