Hirdetés

Apex Legends - újabb banhullám söpört végig a játékon, a csalók kiakadtak

|

Valamilyen érthetetlen oknál fogva a hackerek egy része most az interneten ad hangot felháborodásának.

Hirdetés

Világszerte rengetegen játszanak a Respawn battle royale címével, és ahol sok játékos van, ott sajnos általában szép számmal vannak csalók is, főleg akkor, ha egy ingyenes alkotásról van szó. Szerencsére a fejlesztők folyamatosan küzdenek ellenük, és a jelek szerint nemrég megint sikerült kihajítaniuk jó néhányat.

Hirdetés

Több kép is megjelent a Redditen, amelyek azt bizonyítják, hogy a most kitiltott csalók egy másik fórumon számolnak be a nem túl kellemes élményről. Ráadásul úgy tűnik, hogy ezúttal tényleg nem viccelt a Respawn, mert például akad olyan hacker, akinek az új fiókja is azonnal ki lett tiltva már egyetlen meccs után. Sokan IP-cím alapján kaptak bant, illetve hardveres tiltásra is sor került.

A Reddit érthető módon jól szórakozik a felháborodott csalókon, akik valódi pénzért vásároltak prémium hackeket, hogy tisztességtelen előnyhöz jussanak egy ingyenes játékban. Egyébként egy streamer is pórul járt a banhullám miatt, és valaki le is írta egy hosszú hozzászólásban, hogyan értetlenkedett és őrjöngött a videós élő adásban. Talán egyszer valaki elmagyarázza majd neki türelmesen, buksit simogatva.

Ti találkoztatok már csalóval az Apex Legendsben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)