Hirdetés

Apex Legends - így bővül majd idén

|

Márciusban indul az első szezon az első Battle Pass-szal.

Hirdetés

Tegnap este megjelent a Respawn Entertainment és az Electronic Arts free-to-play battle royale játéka, az Apex Legends, amit egyelőre mikrotranzakciókkal és loot boxokkal fognak életben tartani.

Hirdetés

A fejlesztők folyamatosan bővíteni fogják, a megjelenést követően kiadott roadmap nagy vonalakban mutatja, mire számíthatunk. Négy szezon lesz, márciusban, júniusban, szeptemberben és decemberben indulnak el. Az első bevezeti a Battle Passt, mely csakis skineket és Apex Packokat kínál, szezononként körülbelül 100-at. Minden alkalommal érkeznek új karakterek, új fegyverek, és új loot is, de további részleteket egyelőre nem ismerünk. Bizonyára időben tájékoztatást kapunk majd mindenről. Addig is irány játszani, toborozzatok csapatot, ismerkedjetek az élménnyel!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)