Hirdetés

Apex Legends - az első Battle Pass jutalmaiból feloldhatod a másodikat

|

Az első Battle Pass jutalmai között lesz annyi Apex Coin, hogy abból akár a következő szezonbérletet vagy karaktert is megvehetjük.

Hirdetés

Ma este 6-tól válik elérhetővé az Apex Legends első Battle Pass-a, ami skinekkel, stat trackerekkel, voice line-okkal és egyéb izgalmas kozmetikai cuccokkal jutalmazza a vásárlókat.

Hirdetés

A szintenkénti jutalmakat tegnap meg is osztotta az EA a rajongókkal, ebből a táblázatból pedig kiderült, hogy prémium kreditek is lesznek az ajándékok között. A kiadó most egy blogbejegyzésben osztotta meg, hogy ha sikerül elérnünk a 97-es szintet, akkor gyakorlatilag visszakapjuk a Battle Pass árát, mert összejön annyi Apex Coin (egész pontosan 1000), amiből megvehetjük a következőt.

Ehhez azért valószínűleg elég sokat kell majd grindolni, de azért így is örülünk a dolognak. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)