Hirdetés

Apex Legends - kedden indul az első szezon, minden kiderült a Battle Passról

|

A rajongók megnyugodhatnak, kevesebb mint 24 óra múlva már költhetjük is a pénzt.

Hirdetés

Gyakorlatilag hetek óta másról sem szól az Apex Legends subreddit, csak a Battle Passt követelő mémekről. A csomagnak sokak szerint már rég meg kellett volna érkeznie, csak a fejlesztők azon dolgoztak, hogy kijavítsanak egy exploitot, amivel egyesek ingyen is megszerezhették volna a pakkot.

Hirdetés

De ez most már egyáltalán nem számít, hiszen megérkezett a hivatalos bejelentés: a Season 1 Battle Pass magyar idő szerint kedd este 6-kor válik elérhetővé. Az alapcsomag 950 Apex Coinba (1000 coin 10 euróba kerül a shopban), míg az első 25 szintet azonnal feloldó pakk 2800 Coinba fáj majd. A Battle Pass megvásárlásával azonnal kapunk 3 skint (Lifeline, Wraith, Mirage), ezt követően pedig szintenként csorog majd be valami. Hogy pontosan mi, azt már most megnézhetitek a hivatalos oldalon.

Természetesen nemcsak a Battle Pass vásárlóknak járnak jutalmak, mindenki más is összeszedhet egy skint, 5 Apex pakkot és 18 stat trackert. A Battle Pass retroaktívan is működik, vagyis a szezon alatt akkor is gyűlnek a szintek, ha még nem vettétek meg a csomagot, és később is be tudjátok váltani a csekket.

Azért ne lepődjetek meg, ha holnap este lehalnak a szerverek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)