Hirdetés

Apex Legends - egymással sorsolják majd össze a csalókat

|

Hogy mi a rosszabb annál, hogy kitiltanak egy cheatert a játékból? Ha arra kényszerítik, hogy más csalók ellen kelljen játszania.

Hirdetés

Népszerű free-to-play játék révén az Apex Legends meccseiben is szép számmal felbukkannak a csalók, és bár a fejlesztők már több százezer fiókot kitiltottak, a szemtelen játékosok folyton visszatérnek, ezért egy egészen új büntetési formát talált ki a Respawn.

Hirdetés

Egy olyan matchmaking rendszeren dolgoznak, ami egymás ellen sorsolná össze a csalókat, ezzel kiegyenlítve az esélyeket, illetve megakadályozva, hogy a cheaterek tönkretegyék a többiek játékát. Természetesen folyamatosan dolgoznak a csalásokat felismerő rendszer hatékonyságán, több embert és energiát fordítanak majd a problémára. Emellett vizsgálják azt is, hogy hogyan állnak össze csapatba a játékosok, mert aki nem csal, de folyton egy csalóval játszik, az ő maga is bűnrészesnek számít.

Nem tudjuk, hogy pontosan mikor vezetik majd be az új rendszert, de nem lennénk meglepődve, ha nem is szólnának róla, hogy ne számítsanak rá a rosszalkodók.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)