Hirdetés

Apex Legends - egy belga törvénynek hála craft alapanyaggá alakíthatjuk a loot boxokat

|

Noha valószínűleg az EA javítja a dolgot, egyelőre mindenki gyűjtheti az alapanyagot a legendary skinekre a loot boxos hazárdjáték helyett.

Hirdetés

Nemcsak a Battle Passt megvásárlók, hanem minden játékos ajándék Apex Packokat kap, ha elér bizonyos szinteket. Mármint azok a játékosok, akik nem Belgiumban élnek.

Hirdetés

A belga törvények értelmében ugyanis az országban tiltottak a játékokon belüli fizetős loot boxok. Ezt a fejlesztőknek érdemes figyelembe venni, ugyanis a törvény megszegése 5 év börtönt és jelentős pénzbírságot is vonhat maga után. Valószínűleg még az EA-nek sem hiányzik egy hosszas per a Belga állammal, amiből igen rosszul is kijöhetnek, ugyanis az Apex Legendsben ládák helyett crafting metalt kapnak azok, akiknek az EA felhasználójukban a régió beállításoknál Belgium van megadva.

Na persze IP-cím alapján könnyen lenyomozható lenne, hogy valóban az apátsági sörök és a remek csokik hazájából játszunk-e, de egyelőre az EA nem kockáztat. Tehát bárki, aki nem akar a lootboxokkal bajlódni, hanem inkább egy specifikus skinre gyűjtene, egyszerűen megváltoztathatja a régióját és már érkezik is craft alapanyag. Ezt persze mindenki saját felelősségére próbálja meg, hiszen nem kizárt, hogy ha az EA észerveszi, hogy az Apex Legends játékosainak fele rejtélyes módon belga lett, akkor komolyabban utánajár a dolognak és bannal sújthatja az "álbelágkat".

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)