Hirdetés

Apex Legends - lesz cross-play, de csak később

|

Alapvetően nem úgy alkotta meg a Respawn a játékot, hogy szabad átjárás legyen a platformok között, de valahogy meg fogják oldani.

Hirdetés

A Fortnite és a Rocket League esetében mobilosok, konzolosok, PC-sek úgy játszhatnak együtt, ahogy akarnak. Az Apex Legends ezt csak részben tudja majd teljesíteni.

Hirdetés

A vezető producer, Drew McCoy elárulta, hogy idővel szeretnék beépíteni a cross-platform játék lehetőségét. Egy későbbi frissítés majd megoldja, hogy a csapatunkba PS4-es vagy Xbox One-os lövészeket is meghívjunk. Ami nem fog összejönni, az a mentéseink (megszerzett tárgyaink, eredményeink stb.) átvitele. Elmondása szerint az alapokat úgy rakták össze, hogy ezt már nem lehet csak úgy beépíteni.

Felemás így az öröm, de ettől mi még ugyanolyan boldogan fogunk lövöldözni a haverjainkkal. Már amennyire boldognak lehet lenni a teljes kialvatlanságtól, ami jelenleg a fél szerkesztőséget elnyomja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)