Hirdetés

Ismét szóba került a cross-play az Apex Legends fejlesztőinél

|

Ugyan még nincs hivatalos megerősítés, az már biztos, hogy a Respawnnál sokan nagyon szeretnék, ha lenne cross-play támogatás.

Hirdetés

A Respawn 2019-es csodagyereke, az Apex Legends meglehetősen népszerű, de egy nagyon fontos feature hiányzik belőle, ami jelentősen megkönnyíteni sokak életét. A mai napig nincs cross-play, pedig többször is előkerült már a téma a Respawn Entertainment fejesei között. Ezúttal Dusty Welch, a Respawn műveleti vezetője hozta fel.

Hirdetés

Welch a Game Informernek adott interjújában mesélt arról, hogy mennyire szeretné, ha a cross-play része lenne az Apex Legendsnek.

"Chad [a játék kreatív vezetője] és én nyilván nagy rajongói vagyunk a játéknak, és mind melóban, mind a szabadidőnkben együtt játszunk. Aztán hazamegyünk pénteken, és más platformokon játszunk külön-külön. Személy szerint nagyon szeretném, ha a hétvégén is csapatozhatnánk. Úgy gondolom, hogy ez egy fontos lehetőség."

Ez persze önmagában még semennyire sem hivatalos megerősítés az Apex Legends cross-play funkciójának fejlesztésére, de amikor egy stúdió tagjai szeretnének valamit látni egy játékban, azt általában be is építik. Reméljük, hogy ez már csak idő kérdése.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)