Hirdetés

Apex Legends - egy morcos képű hacker lesz a következő karakter?

|

Kiszivárgott a netre néhány érdekes fotó, így még a hivatalos bejelentés előtt szemügyre vehetjük többek között a játék új hősét.

Hirdetés

Hónapokkal ezelőtt közzé lett téve egy kép, amin állítólag az Apex Legends vadonatúj karakterei szerepeltek, és közülük ketten, Octane és Wattson valóban bekerültek már a játékba. Most pedig ismét előkerült egy név, amit szintén láthattunk ezen a bizonyos képen.

Hirdetés

Az internetrte kikerült hősök között volt egy Crypto nevű arc is, akiről akkor még nem tudtunk túl sok mindent, de most talán egy picivel okosabbak lettünk. Nemrég ugyanis megrendezésre került egy gamestopos vezetői konferencia Nashville-ben, ahol a jelek szerint több Apex Legendses anyagot is bemutattak a résztvevőknek, és valaki lőtt is néhány fotót ezekről. Az elsőn egy nem túl vidám fickó szerepel, aki nagy valószínűséggel a következő játszható karakter, és magas galléros kabátja alapján a korábban kiszivárgott Crypto lehet. A találgatások szerint ő az a hacker, aki a Kings Canyonban bekövetkezett változások mögött áll. Íme:

Aztán kaptunk még egy képet egy új, Charge Rifle nevű stukkerről, ami szintén szerepelt már a Titanfall 2-ben, és úgy tűnik, hamarosan az Apex Legendsben is tiszteletét teszi.

Illetve bemutatásra került még egy elég menő Gibraltar-skin. Ez alapján egyébként simán elképzelhető, hogy érkezik majd valamiféle halloweeni esemény a játékba ősszel.

Nem kapott még hivatalos dátumot a harmadik szezon, és azt sem tudjuk, milyen újdonságot hoz, de jó esély van rá, hogy a fent látható Crypto tényleg beköszön majd a folytatásban. Szerintetek milyen képességei lesznek a karakternek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)