Hirdetés

Apex Legends - két hét alatt több mint 16 ezer csalót vágtak ki

|

Sokan próbálják tönkretenni mások szórakozását, de ehhez a Respawnnak is van néhány szava.

Hirdetés

Kedden érkezik majd az Apex Legends következő frissítése, de amíg erre várunk, a csapat közösségi menedzsere aki sok érdekességet is elárult a rajongóknak.

Hirdetés

A srácok elárulták, hogy szeretnének folyamatosan beszámolni a fejlesztés menetéről, olyannyira, hogy a subredditen naponta fognak becsekkolni valami újdonsággal. A javítások listája mellett az is kiderült, hogy az irodában épp épül a saját stúdiójuk, ahonnan természetesen streamelni fognak, hogy megtanítsanak néhány trükköt a rajongóknak.

Emellet megtudtuk azt is, hogy az EasyAntiCheatnek köszönhetően már több mint 16 ezer fiókot banoltak ki. Ha minden jól megy, hamarosan egy report rendszer is bekerül a játékba, hogy még könnyebben azonosíthassák a csalókat.

Ti találkoztatok már cheaterekkel az Apex meccsekben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)