Hirdetés

Apex Legends - az újraélesztést még nem árt gyakorolni

|

Egy statisztika szerint az Apex Legends játékosainak kevesebb mint felének sikerült eddig visszahoznia legalább egy csapattársát a játékba.

Hirdetés

Az Apex Legends egyediségéhez kétségkívül hozzájárul a többi battle royale lövöldéhez képest magasabb szintet képviselő csapatjáték, amit a kiváló ping-rendszer mellett egy egyedi respawn-szisztémával is megtámogattak az alkotók, így a meccsből már teljesen kiiktatott csapattársainkat is van esélyünk visszahozni. Úgy tűnik, ez azért még nem megy olyan jól a Titanfall-spinoff játékosainak, ugyanis egy statisztika szerint a játékosok mindössze 49,5 százaléka tudta ezt legalább megcsinálni a PS4-es játékosbázisból.

Hirdetés

Az elsőre talán némileg meglepő statisztika a kapcsolódó playstationös trophy feloldási arányából származik, igaz, a ténylegesen aktív játékosbázis valószínűleg ennél jobb arányt képvisel. Hiszen a teljes játékosszámot azok is növelik, akik mondjuk az oktatóküldetés befejezése, vagy egy-két rosszabbul sikerült mérkőzés után hátra is hagyták az Apex Legendset, amit egy ingyenesen letölthető játék esetében mindig könnyebben tesznek meg a játékosok.

Ha később a Respawn csapata is úgy véli, túl kevés a sikeres újraélesztés a játékban, biztosan hozzányúlnak majd a rendszerhez, addig viszont valószínűleg más újdonságokon dolgoznak a stúdió munkatársai.

Szerintetek milyen a csapatjáték színvonala az Apex Legendsben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)