Hirdetés

Apex Legends - alaposan a zsebünkbe kell nyúlnunk, ha a legjobb cuccokat akarjuk

|

Az új battle pass-szel megérkezett pár Heirloom cucc, amik összegyűjtéséhez akár egy jobb gamer füles árát is ki kell fizessük.

Hirdetés

Tegnap indult az Iron Crown Collection esemény, ami egy jó adag új tartalommal gazdagította az Apex Legends világát, viszont aki mindent meg szeretne szerezni, annak igen csak ki kell nyitnia a tárcáját.

Hirdetés

Az új Battle Pass 12 Epic és ugyanennyi Legendary tárggyal, egy új fizetőeszközzel és az ennek fenntartott store-ral, új loot boxokkal, átmeneti egyszemélyes móddal és néhány időszakos kihívással bővítette a játék tartalmait. Mindezeken túl bekerült még egy Heirloom (ez a legendary-nál is magasabb fokozat) tárgy is, a Raven's Bite, ami egy Bloodhound fejszéjéhez való skin. 

Ez ugyan valóban jól néz ki, de a megszerzéséhez meg kell szerezni az összes Iron Crown tárgyat, majd külön magát a skint is, ami 35 dollárt kóstál. Ha szerencsésen nyitottunk ládákat, akkor ez minimum 170 dollár, azaz durván 50 ezer jó magyar forint. Ez egyébként még jutányos árnak számít az Apex-ben, ugyanis Wraith Heirloom tőrének megszerzéséhez akár 500 dollárt is kicsengethetünk.

Sok játékos felháborodott az árszabáson és az Apex Legends hivatalos subredditjén szólítják bojkottra a népet. Noha pontosan tudjuk, hogy az EA-nek nem kell a szomszédba menni bicskanyitogató mikrotranzakciós modellekért, azt fontos hozzátenni, hogy egy ingyenesen letölthető játékról beszélünk, aminek a fejlesztési költségeit ki kell termelje valahogy a kiadó. A megvásárolható tárgyak egyike sem ad előnyt a játékban, tehát aki pusztán játszani akar, az egy vasat sem kell elköltsön ahhoz, hogy a felvehesse a versenyt a legjobbakkal. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)