Hirdetés

Apex Legends - kétfős csapatban is küzdhetünk hamarosan

|

Sajnos csak limitált ideig, de jövő hónapban már duóként is harcba szállhatunk a többiekkel.

Hirdetés

A kezdeti, egészen komoly hype lecsengése után is sikerült egy stabil játékosbázist megtartania az Apex Legendsnek, így továbbra is rengetegen lövöldöznek még a Respawn battle royale játékában. Jövő hónapban kipróbálhatjuk, hogy milyen az, ha három helyett mindössze kettő főből áll egy brigád.

Hirdetés

A fejlesztők bejelentették, hogy november 5-én megérkezik a duó játékmód, aminek köszönhetően kétfős csapatokban ugorhatunk le a pályára, hogy aztán pajtásunkkal vállvetve küzdjünk a túlélésért. Sajnos van egy pici csavar a dologban, ugyanis egy ideiglenes mókáról van szó, így a korábbi szólómódhoz hasonlóan ez is ki fog kerülni a játékból később, de azt egyelőre nem árulta el a Respawn, hogy mikor.

Ti örülnétek, ha véglegesen is bekerülne ez a mód játékba?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)