Hirdetés

Apex Legends - 355000-nél jár a kitiltott csalók száma

|

Dolgozik az Easy Anti-Cheat, nincs sok esélye annak, aki csalni akar.

Hirdetés

Az Apex Legendsben kis ügyességgel, jó döntésekkel viszonylag könnyen lehet nyerni, és jelenleg még a dicsőségen túl nem jár sok jutalom a győzelemért. Ebben aztán tényleg nincs értelme csalni.

Hirdetés

Néhányan mégis próbálkoznak, de ellehetetleníti őket az Easy Anti-Cheat, ami egyre több játéknál dolgozik hatékonyan. A Respawn bejelentette, hogy a játék indulása óta 355 000 csalóval bánt el a rendszer. A csapat elégedett, de folyamatosan dolgozik azon, hogy ne tudják kijátszani a tisztességtelen módszerekkel próbálkozók a védelmet. Természetesen arról nem meséltek részletesen a srácok, hogy milyen extra eljárásokkal harcolnak, de külsős és belsős szakértőkkel is egyeztetnek, növelik a csalókkal küzdő csapat létszámát. Hamarosan jelenthetjük is, aki szerintünk rosszban sántikál.

A posztban, amiben erről írtak, említették még az összeomlások javítását, a szerverek lassulásának problémáját, és azt is, hogy az újracsatlakozás lehetőségére egyelőre nem számíthatunk, mert sok lenne a visszaélés, és ahelyett, hogy erre fordítanának energiát, hasznosabb dolgokkal foglalkoznak.

Mit kellene javítani még szerintetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)