Hirdetés

Apex Legends - az Iron Crown-botrány után kissé átalakítják a szezonok és az eventek tartalmait

|

A kétes megítélésű Iron Crown esemény után a fejlesztők jobbnak látták lefektetni néhány szabályt, hogy a jövőben ne eshessen hasonló csorba a megítélésükön.

Hirdetés

Az Iron Crown esemény volt az Apex Legends történetének eddigi legbotrányosabb fejezete. Az egész azzal kezdődött, hogy rendesen túlárazták az eseményhez köthető cuccokat. Később - az elképesztő mennyiségű negatív rajongói visszajelzés hatására - a stúdió bocsánatot kért emiatt, azonban ez sem sikerült problémamentesen, ugyanis a bocsánatkérő bejegyzés posztja alatt némely fejlesztő olyan hangnemet engedett meg magának a kötekedő játékosokkal szemben, hogy végül a stúdió elnökének kellett lecsitítani a kedélyeket.

Hirdetés

Ennek az alapvetően igen kínos eseményfolyamnak azonban a jelek szerint előnye is lesz a jövőre nézve, hiszen most a stúdió közleményt adott ki annak kapcsán, hogy mit várhatunk az elkövetkezendő szezonok és eventek alatt. Az egyik alkotó, Lee Horn magyarázta el, hogy lefektettek néhány szabályt, ami a jövőben minden hasonló eseményükre vonatkozik. 

Minden szezon kezdetén számítani lehet majd egy nagyobb pályafrissítésre, egy új karakterre, új fegyverekre és kiegészítőkre, a legendák és fegyverek balanszolására, a ranked mód frissítésére és még néhány új funkcióra. 

Persze minden évad új Battle Passt és ahhoz kapcsolódó kihívást is hoz majd, illetve jó pár eventet, amik új átmeneti módokat és kihívásokat hoznak a játékba, melyekkel az eseményekhez köthető kiegészítőket érhetnek el a játékosok. Az Iron Crown típusú Collection Eventeknél is lefektettek néhány szabályt:

A Collection Eventek szintén a szezonokon belül jelennek meg, és limitált ideig elérhető módokat, kihívásokat és kiegészítőket tartalmaznak majd. Ezeket a kiegészítőket az eseményhez köthető Apex Packekből vagy egyenesen a boltból is megvásárolhatjátok; ez rajtatok áll.

Ez az utolsó mondat a legfontosabb, ugyanis az egész Iron Crown mizéria azért robbant ki, mert a Bloodhoundhoz tartozó Heirloom fegyver-skint csak elképesztő macerák árán lehetett beszerezni. Nem tudjuk még, hogy mikor érkezik a következő szezon, de ha a fejlesztők tartják magukat a szavukhoz, akkor innentől sokkal gördülékenyebben mennek majd a dolgok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)