Hirdetés

Apex Legends - váratlanul sárkányok bukkantak fel a pályán

|

A jelek szerint a játékosokra nem jelentenek veszélyt, de a deathboxokat előszeretettel lopkodják.

Hirdetés

Ahogy azt az EA Play-en megtudtuk, néhány héten belül elrajtol az Apex Legends második szezonja, ami számos izgalmas újítást hoz majd magával. Most viszont mindenféle bejelentés nélkül csavart egy kicsit a játékmeneten a Respawn.

Hirdetés

A Kings Canyon felett egyszer csak sárkányszerű lények, úgynevezett flyerek jelentek meg. Mivel az adatbányászok már hónapokkal ezelőtt rábukkantak ezekre a játék fájljai között, annyira azért nem lepődtünk meg, de ettől függetlenül is érdekes, hogy mindenféle előzetes figyelmeztetés nélkül érkeztek meg a játékba.

A videók alapján a sárkányok viszonylag könnyen halnak, és nem nagyon támadnak rá játékosokra, inkább csak megpróbálják elcsenni a földön heverő loot ládákat. Fogalmunk sincs, hogyan viselkednek majd a későbbiekben, de érdeke színt vihetnek a játék képébe.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)