Hirdetés

Eléggé át lettünk verve az Apex Legends legutóbbi bejelentésével

|

Nos, úgy tűnik, nem Forge csatlakozik a felhozatalhoz.

Hirdetés

Február 4-én startolhat el az Apex Legends Season 04, amire a Respawn igyekszik épp ráhangolni minket. A múlthéten kiderült pár fontos infó, köztük az, hogy a szezon új legendája Forge lesz - csakhogy az új előzetes egy másik karakter színrelépését vezeti fel, és egyben erősen sugallja, hogy Forge sajnos nem fog a kanyonban szaladgálni.

Hirdetés

Nagy meglepetést tartogattak a fejlesztők a most kiadott Stories from the Outlands epizód, az Up Close and Personal végére. Előbb nézzétek meg az egyperces videót, aztán görgessetek tovább, elmondjuk, mi a helyzet.

Szóval a legendákat lekicsinylő, nem kimondottan szimpatikus Forge interjúja kényelmetlenül zárul, amikor "egy ismeretlen elkövető" átdöfi a testét. A videó alapján még nem volt egyértelmű, hogy meghalt-e vagy sem, de az Apex Legends jelenleg átnevezett Twitter-csatornája, az Outlands Televison megerősítette a karakter halálát az alábbi közleménnyel.

A gyilkos nem más, mint a szivárgásokból ismert Revenant, akinek csatlakozására a közösség fórumokon aktív része már egy ideje számított. Drew McCoy, a projekt vezetője ki is fakadt a szivárogtatókra személyes csatornáján.

Izgatottan várjuk a további fejleményeket, és sajnáljuk azokat, akik rákészültek arra, hogy Forge-dzsal fognak játszani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)