Hirdetés

Apex Legends - megjött az új frissítés, kevesebbet fogunk crashelni

|

Már megjelenéskor sem voltak komolyabb problémák a játékkal, de azért a fejlesztők folyamatosan csiszolgatnak rajta ezt-azt.

Hirdetés

Gyorsan az egyik legnépszerűbb battle royale alkotás lett a Titanfall világában játszódó Apex Legends, ami remek újdonságokkal dobja fel a már jól bevált receptet. A Respawn munkatársai pedig igyekeznek a lehető legjobb élményt nyújtani a játékosok számára, így most is kigyomláltak néhány hibát.

Hirdetés

Nemrég élesedett az Apex Legends legújabb frissítése az összes platformra, ami ugyan nem lett túl méretes, ám orvosol néhány kisebb problémát. Például már nem fog crashelni a játék, ha töltés közben megnyomunk egy gombot. Néha az is előfordult, hogy egy játékos csak lassan tudott mozogni, miután felélesztették meccs közben, de ha minden igaz, már ez sem fordulhat elő többet.

A srácok javítottak még néhány apróságot, amiket a hivatalos Reddit-bejegyzésben találtok meg.

Ti milyen gyakran találkoztok hibával a játékban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)