Hirdetés

Összesen hét új játékmódot hoz az Apex Legends következő különleges eseménye

|

A Respawn nem éri be egyetlen újdonsággal, így több mint fél tucattal lepi meg a játékosokat.

Hirdetés

Az Apex Legends már önmagában hosszú ideig képes lekötni a battle royale összecsapásokra fogékony játékosokat, ám a fejlesztők időnként igyekeznek feldobni az élményt mindenféle játékbeli eseményekkel. Pár nap múlva indul is a következő ilyen buli, amiről most nagyjából minden lényeges tudnivaló kiderült.

Hirdetés

Jövő héten, pontosabban január 14-én veszi kezdetét a Grand Soirée Arcade Event a játékban, ami friss tartalmakkal lepi meg a rajongókat. Az esemény ideje alatt összesen hét különböző, limitált idejű játékmódba kóstolhatunk bele, amelyek kétnaponta váltják egymást, tehát most egy ideig mindig lesz miért visszanézni a játékba.

Az új kihívások teljesítésével pontokat gyűjtögethetünk, amelyekkel aztán mindenféle menő kozmetikai cuccot oldhatunk fel. A megszerezhető jutalmak között akadnak fegyverskinek és egyéb apróságok, sőt még egy ütős kinézetet is megkaparinthatunk Mirage számára. Emellett pedig természetesen a játékbeli boltból is vásárolhatunk majd új holmikat. A Grand Soirée Arcade Event január 28-áig tart, az alábbi képet átböngészve pedig láthatjátok, milyen új cuccokkal készülnek a fejlesztők.

Ti játszotok még a Respawn battle royale alkotásával?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)