Hirdetés

Apex Legends - a jövő héten indul a halloweeni esemény

|

Új játékmód és új skinek is érkeznek vele.

Hirdetés

Korábban már nagyjából kiszivárgott, milyen lesz a Fight or Fright, azaz az Apex Legends halloween alkalmából megtartott, korlátozott ideig tartó eseménye, de most megtörtént a hivatalos bejelentés is.

Hirdetés

Október 15. és november 5. között lehetőségünk nyílik részt venni a Shadowfall módban, melyben 34 játékos eshet egymásnak a Kings Canyonban, éjszaka. Aki meghal, a Shadow Squad élőholt tagjaként tér vissza, és bár fegyvereket vagy képességeket nem használhat, rendkívül gyors és agilis lesz, falra mászhat, és nagyon erőset üthet. A zombik mindaddig újraélednek, amíg legalább 10 élő van a pályán, és csak úgy győzhetnek, ha eljutnak a kimenekítő hajóig.

Összesen 24 fegyverskin, karakterskin, és egyéb cucc lesz megszerezhető apex packokvól, vagy kiváltható akár valódi pénzzel, akár játékbeli fizetőeszközzel. Aki mindet megszerzi, megkapja a Lifeline Heirloom szettet is. Október 25-28. között dupla XP jár majd minden top 5-ös helyezésért. Minden további részletet megtaláltok itt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)