Hirdetés

Apex Legends - ezt a bugot kihasználva akár harc közben is gyógyulhatnak a játékosok

|

A láthatatlan gyógyító drón menő, de azért reméljük, hogy gyorsan kijavítják.

Hirdetés

Az Apex Legends viszonylag problémamentesen jelent meg, de természetesen glitch-ek nélkül nem létezik videojáték. A rajongók most egy újabb bugot fedeztek fel, ami elég kellemetlenül érintheti a meccseket.

Hirdetés

Ahogy az az alábbi videón is látszik, ha rácsukjuk az ajtót Lifeline drónjára, akkor az eltűnik, a hatás viszont megmarad, és a következő néhány másodpercben is gyógyítja a játékosokat, még akkor is, ha azok elmennek onnan. 

Apparently if you close the door on a health drone it disappears and allows you to heal while moving around! from r/apexlegends

Ezt kihasználva kifejezetten a játék első perceiben komoly előnyre tehetnek szert azok, akik nem ódzkodnak az efféle bugokkal való visszaéléstől. Reméljük, hogy a Respawn villámgyorsan rendbe teszi a kódot, és nem sokáig kell ezzel együtt élnünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)