Hirdetés

Apex Legends - a hordozható Jump Pad az új őrület

|

A trükkhöz mindössze Octane és Gibraltar közös munkájára, na meg persze egy elég furcsa glitchre van szükség.

Hirdetés

A Respawn szép munkát végzett az Apex Legends megalkotásával, hiszen sikerült felráznia egy picit a battle royale műfajt. Persze azért közel sincs minden rendben még a játékkal, és most fel lett fedezve egy olyan bug, ami elég vicces szituációkat szülhet.

Hirdetés

Nem Gibraltar a játékosok kedvenc hőse, de egy vadonatúj trükknek hála elképzelhető, hogy ezentúl gyakrabban választják majd őt, ugyanis kiderült, hogy a karakter passzív pajzsa remekül kombinálható Octane ultimate képességével. Ha sikerül rádobnunk a Jump Padet a pajzsra, akkor az bizony rajta is marad, így Gibraltar össze-vissza pattoghat.

Ha nem jelenne meg a videó, akkor ide kattintva érheted el.

This is the buff Gibby Needed from r/apexlegends

Persze nem túl hatékony taktika ez, mert Gibraltarnak gyakorlatilag folyamatosan céloznia kell, de ellenfeleink meglepéséhez tökéletes a dolog. A Respawn egyelőre még nem reagált, úgyhogy kíváncsian várjuk, mit lépnek a srácok erre a vicces bugra.

Ha nem jelenne meg a videó, akkor ide kattintva érheted el.

Gibby + octane jump pad = people try hard from r/apexlegends

Nektek sikerült már ez a trükk?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)