Hirdetés

Apex Legends - hamarosan egy jármű is bekerülhet

|

A fejlesztők rendületlenül dolgoznak a battle royale folyamatos bővítésén.

Hirdetés

A Respawn Entertainment munkatársai magas hatásfokon pörögnek, a legutóbbi frissítést és az új fegyvert követően már egy különleges járművön dolgoznak.

Hirdetés

Az Apex Legends hírekkel foglalkozó Twitter-profil, az ApexGameInfo osztott meg érdekes információt. Az előző héten már felfedezték, hogy a fejlesztők az úgynevezett hoverbike-ot tesztelik. 

Ezúttal viszont már az is kiderült, hogy a Respawn jól halad a munkálatokkal, de még a motor egyes elemein és a fizikáján dolgozniuk kell. 

További részleteket egyelőre nem tudni a hoverbike-ról, és a Respawn még nem osztott meg hivatalos bejelentést, de a munka függvényében várhatóan erre is sor kerül a következő hetekben.

Ti milyen járművet látnátok szívesen az Apex Legendsben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)