Hirdetés

Apex Legends - a játékosok száma több mint a kétszeresére nőtt

|

A hype vonat teljes gőzzel zakatol, és egyre csak gyűlnek az utasok.

Hirdetés

Nyolc óra alatt meglett az egymillió, de az EA pénzügyi beszámolójában már 2,5 millió egyedi játékosról beszélt, valamint arról, hogy a csúcson 600 ezren játszottak egyidőben.

Hirdetés

A szerverek teljesen jól bírják a strapát, és bár tegnap egy-két alkalommal megbicsaklott a rendszer a meccsek utáni lobbiba csatlakoztatásnál, de egy gombnyomás és pár másodperc árán a kliens vissza is kötött a szerverre. A mérkőzések minden gond nélkül lepörögtek, ami lenyűgöző ekkora indulási hajrában.

Reméljük, hogy a lendület meg is marad, és hosszútávú sikerré válik az Apex Legends. Minket kétségtelenül megfogott. Veletek mi a helyzet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)