Hirdetés

Apex Legends - tényleg ők lesznek az új karakterek?

|

Úgy tűnik, idő előtt lehullt a lepel közel egy tucatnyi új arcról, akik majd valamikor később érkeznek meg a játékba.

Hirdetés

Már megjelenéskor jó néhány karakter közül választhattunk a Respawn Entertainment battle royale játékában, de valószínűleg a fejlesztők is tudják, hogy elő kell állniuk új szereplőkkel, ha meg akarják tartani a játékosokat. Most pedig lehet, hogy már ki is derült, kikkel bővül a közeljövőben a játék.

Hirdetés

Nagyon úgy tűnik, hogy egy adatbányászat során sikerült rábukkanni 10 olyan karakterre, akik később becsatlakozhatnak az Apex Legends harcterén dúló csatározásokba. Az alább látható, Twitteren megosztott képen nemcsak az új arcok portréit, hanem a neveiket is láthatjuk, így elég konkrét bizonyítékokat kaptunk a létezésükre.

Közben egy shrugtal nevű Twitter-felhasználó arról számolt be, hogy kiszivárgott egy eléggé hivatalosnak tűnő kép, amelyen a fenti bejegyzésben is látható Octane szerepel. Egyre valószínűbbnek tűnik tehát, hogy hamarosan valóban kapunk egy vadonatúj karaktert, akit valószínűleg nagy örömmel fogadnának a játékosok.

Szerintetek mely karakterek lehetnek valódiak a fentiek közül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)