Hirdetés

Apex Legends - elképzelhető, hogy hamarosan Kínában is megjelenik

|

Egy forrás szerint az Electronic Arts és a Tencent már tárgyalnak arról, hogy a távol-keleti országba is eljuttassák a battle royale játékot.

Hirdetés

Rövid idő alatt óriási népszerűségre tett szert a Titanfall fejlesztőinek saját battle royale alkotása, az Apex Legends, amit a szórakoztató játékmenetnek és az ingyenességnek köszönhetően már rengetegen kipróbáltak világszerte. A pletykák szerint pedig egy újabb piacot készül meghódítani a játék.

Hirdetés

A South China Morning Post nevű lap információi szerint az Electronic Arts tárgyalásokat folytat Kína egyik legnagyobb technológiai vállalatával, a Tencenttel, hogy az ázsiai országban is elérhetővé váljon az Apex Legends. Az EA számára biztosan kifizetődő lenne ez a lépés, hiszen a kínai piac óriási, így rengeteg bevételre lehetne szert tenni, ráadásul korábban a PUBG-t és a Fortnite-ot is a Tencent jelentette meg az ottani játékosok számára, szóval talán a kiadói feladatok elvégzésével sem lenne probléma.

Egyelőre csak pletykaként érdemes kezelni ezt az egészet, de az szinte biztos, hogy az ország piacának bevonásával ismét drasztikusan megnövekedne az Apex Legends játékosbázisa, és valószínűleg a kínai játékosok már alig várják, hogy ők is tehessenek egy próbát a Respawn játékával.

Hogy jelent-e bármilyen változtatást a számunkra, az egyelőre kérdéses, a megnövekedő bevételeknek köszönhetően remélhetőleg legalább sűrűbben kapunk majd tartalmat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)