Hirdetés

Most kis ideig visszatérhetünk az Apex Legends eredeti csataterére

|

Ha esetleg már unnátok a World's Edge pályát, akkor minden bizonnyal örömmel fogadjátok majd a Respawn legújabb ötletét.

Hirdetés

Amikor tavaly év elején végigsöpört a játékvilágon az Apex Legends, akkor csak egyetlen harctér, a Kings Canyon volt elérhető a játékosok számára. Azóta már bővült a felhozatal, de a fejlesztők most gondoltak egyet és rövid ideig elérhetővé tették az első pályát.

Hirdetés

Egy új limitált idei játékmód keretén belül ismét leugorhatunk Kings Canyonra, ráadásul változtatások nélkül, eredeti formájában élvezhetjük a pályát. Ugyan csak néhány napig érhető el a móka, de ez remek lehetőség lehet a régi játékosoknak egy kis nosztalgiázásra, illetve az újoncok is megnézhetik, milyen környezetben lövöldöztek egymásra tavaly az Apex Legends játékosai.

A klasszikus pálya február 24-ig lesz elérhető, tehát még bőven van időtök játszani rajta jó néhány meccset.

Nektek hiányzik a játékból a Kings Canyon?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)