Hirdetés

Újabban egy rejtélyes, kutyaszerű lény foglalkoztatja az Apex Legends játékosait

|

Még felvétel is készült az egyik ilyen jelenségről, így mindenki eldöntheti magának, mit is lát a képernyőn.

Hirdetés

Már a Respawn fejlesztői is rájöttek, hogy megfelelő felvezetéssel sokkal nagyobb hype-ot generálhatnak az új tartalmaknak, mintha csak egyszerűen bedobnák azokat a játékba. A legújabb hős megérkezése előtt például az egész közösséget átverték, és könnyen lehet, hogy megint elkezdtek tease-elni valamit.

Hirdetés

Ha esetleg arra lettetek figyelmesek az Apex Legendsben, hogy néha pár pillanatra feltűnik a távolban egy négylábú valami, vagy esetleg kutyaugatást hallottatok, ha elcsendesedett a pálya, akkor nem biztos, hogy képzelődtetek, ugyanis a többi játékos is hasonlókat tapasztal. Az új szezon debütálása óta egyre többen számolnak be arról, hogy furcsa, leginkább ugatásra hasonlító hangokat hallanak játék közben. Ez lehet valami hiba is, ám az alábbi felvételek elég gyanúsak.

A következő anyagban pedig tisztán kivehető, hogy egy négylábú állatra hasonlító valami szalad át a Harvester közelében lévő platformon. A Reddit-poszt írója szerint viszont csak egy rejtőzködő Bangalore-t találtak, amikor utánajártak a rejtélyes jelenségnek.

I swear to god I saw a dog running around in APEX. I did the best slowmo job I could do. Please someone confirm this. When we went to investigate there was no one up top other than a solo Bangalore hiding. from r/apexlegends

Gyanús, hogy az észlelések többsége a Harvester környékén történik, szóval ha valóban a Respawn kezdett el felvezetni valamit, akkor lehet, hogy az kapcsolódik az óriási gépezethez. Ti találkoztatok már valamelyik fura jelenséggel játék közben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)