Hirdetés

Apex Legends - így képzeli el az EA és a Respawn a battle royale-t

|

Az Electronic Arts a Titanfall fejlesztőinek segítségével kíván betörni a műfajba egy ingyenesen játszható játékkal, ami már elérhető.

Hirdetés

Már a hétvégén hallottunk róla, hogy mától lesz elérhető az Apex Legends, a Titanfall univerzumban játszódó battle royale játék. Egy fölöslegesen hosszú streammel fölvezette, majd ki is adta az Electronic Arts.

Hirdetés

A fejlesztő a Respawn Entertainment, mely a Titanfall játékokon dolgozott korábban, illetve - ha minden igaz - novemberben a Star Wars Jedi: Fallen Ordert hozza el nekünk. Az Apex Legendsben választhatunk különböző képességekkel felszerelt, de ugyanolyan erős és gyors karakterek közül. Betölthetjük a tank szerepét Gibraltarként, a szigonnyal közlekedő Pathfinder bőrébe bújhatunk, vagy letehetünk járatokat a Wraithtel, amik teleportként szolgálnak.

Fontos, hogy ez a játék kimondottan háromfős csapatokra lett kitalálva, és ennek megfelelően a csapatmunka különösen fontos a győzelemhez. Lehet kommunikálni és pingelni (jelölgetni is), így beszélgetni nem kötelező. Ha elhull valaki, felvehetjük az általa elejtett zászlót, amit ha eljuttatunk egy Respawn Beaconig, visszahozhatjuk az életbe.

Egyébként pedig van egy szűkülő gyűrű, ki kell tanulnunk, hogy a Kings Canyon nevű térképen hol lehetnek a jobb lootok, és meccs közben is felszedhetünk lepotyogó szállítmányokat. Eleinte se fegyver, se páncél nem jár. A nagyobb tornyokból leugorhatunk, hogy gyorsan tegyünk meg nagy távolságokat.

Egy ingyenesen játszható játéknál persze mindig felmerül a kérdés, hogy hogyan éri meg. Az Apex Legendsben vannak mikrotranzakciók, a külsőt megváltoztató cuccokat lehet vásárolni, illetve később karaktereket feloldani.

A játék PC-n, PS4-en és Xbox One-on is elérhető, keressétek az Originen és a megfelelő Store-okban, aztán mondjátok el, hogy tetszik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)