Hirdetés

Bemutatkozott az Apex Legends következő hőse, a mestertolvaj

|

Loba Andrade bosszút esküdött, vérszomját pedig hamarosan az Apex Legends csataterén olthatja.

Hirdetés

Az Apex Legends legutóbbi karaktere, Revenant eredetét bemutató videójában meggyilkolt egy férfit, akinek holteste felett egy keservesen síró lányt láthattunk. A magára hagyott gyermek felnőtt, és egy meglehetősen ügyes tolvajjá vált, mára pedig csak egy célja maradt: megtalálni apja gyilkosát és bosszút állni rajta.

Hirdetés

Loba Andrade 25 évvel később készen áll arra, hogy csatlakozzon az Apex karaktereihez. A háttér történetét egy gyönyörűen meganimált kisfilmből ismerhetjük meg:

Loba a játék ötödik szezonjával, május 12-én érkezik. Egyelőre nem sok konkrétumot tudunk a Fortune's Favour alcímmel érkező tartalomról, azt leszámítva, hogy lesz új battle pass, új rangsorolt szezon és felújított küldetésrendszer is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)