Hirdetés

Kiszivároghatott az Apex Legends következő karaktere

|

A játék forráskódjában kutakodva akadt rá egy rajongó a Loba névre keresztelt harcos modelljére és a hozzá tartozó egyéb hasznos információkra.

Hirdetés

A szolgáltatásként működő játékokban mindig eseményszámba megy, ha egy új karakterrel bővül a repertoár, és nincs ez másként az Apex Legends esetében sem. A negyedik szezon rengeteg újdonságot hozott, de egy informatikus vénával megáldott rajongó már a Season 5 egyik karakterére is rábukkant a forráskódban. 

Hirdetés

Az iLootGames nevű YouTube csatornán jelent meg a videó, melyben egy adatbányász mutatja be, hogy mit talált a játék fájljait áttúrva. Eszerint egy hölgy gyarapítja hamarosan a harcosok felhozatalát, aki Loba névre hallgat. Ez spanyolul és portugálul farkast jelent, ami nem véletlen, ez a totemállat ugyanis többször felbukkan majd a kinézetének emblémái között.

Képességeiről egyelőre keveset tudni, de úgy tűnik, hogy valamiféle teleportálásra is képes lesz. Loba története kifejezetten érdekesnek ígérkezik, mivel valószínű, hogy ő az a kislány, akinek szüleit Revenant brutálisan meggyilkolta a negyedik szezon beharangozó előzetesében, így egy jó kis bosszúsztori kapásból adott.

Ebben a videóban nézhetitek meg, hogy mit derítettek ki eddig Lobáról:

Úgy tűnik, hogy a bosszúszomjas leányzót az ötödik szezon hozza majd el a játékosoknak, és az is valószínű, hogy a Respawn hamarosan elkezdi beharangozni az érkezését, ugyanis a stúdiónak szokása a karakterek megjelenésére vonatkozó utalásokat elrejteni a játéktérben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)