Hirdetés

Apex Legends - csalók százezreit tiltották ki az újabb banhullámmal

|

Folytatja a harcot a Respawn a csalók végeláthatatlan hordájával.

Hirdetés

Sehol sem szeretjük a csalókat. Ingyenes játékokban hatványozott mennyiségben találkozhatunk velük, ez alól a Respawn battle royale lövöldéje, az Apex Legends sem kivétel. Jó hír, hogy a csapat szakadatlanul küzd a tisztességtelen játékosok ellen.

Hirdetés

A Respawn a napokban bejelentette, hogy újabb terveik és eszközeik vannak a játékot hétről-hétre elárasztó csalók visszaszorítására. Annak érdekében, hogy a tisztességtelen szoftverek fejlesztői ne, vagy csak lassabban tudjanak alkalmazkodni a változásokhoz, a cég nem árult el ennél több információt, ám az jól látszik, hogy szívükön viselik a dolgot: erre remek bizonyíték az újabb méretes banhullám.

A Respawn producere szerint a csapat minden oldalról ostromol és védekezik a csalók ellen, a játékba frissen implementált jelentés funkciónak köszönhetően is 770 ezer szabályszegő felhasználót tiltottak ki véglegesen. Ingyenes játék lévén sokan egyszerűen csak egy új felhasználót kreálnak, ám már ezt is több mint 300 ezer esetben gátolta meg sikeresen a Respawn védelme.

A különböző csalások által befolyásolt meccsek száma nagyjából a felére csökkent az elmúlt hónapokban a fejlesztőcsapat munkájának köszönhetően. Az biztos, hogy az Apex Legends hosszútávú népszerűségéhez elengedhetetlen tényező a tisztességes játékkörnyezet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)