Hirdetés

Apex Legends - a második Battle Pass már jobb lesz

|

A Respawn beszélt egy picit a soron következő szezonbérletről, amiről hamarosan még több részletet megtudhatunk.

Hirdetés

Nem volt tökéletes az Apex Legends első szezonja során bekerült Battle Pass, mert ugyan elég sok apróságot begyűjthettek a játékosok, de ezek sajnos nem voltak túlságosan változatosak. Szerencsére ezt a Respawn Entertainment is megértette, így a folytatásban eszközölnek is némi változtatást.

Hirdetés

A csapat egy hivatalos bejegyzésben osztott meg néhány részletet a második szezonnal érkező Battle Passról, ami a jelek szerint sokkal jobb lesz elődjénél, ugyanis például napi és heti kihívásokkal tudjuk növelni a szintjét, hasonlóan a Fortnite-ban látott megoldáshoz. Továbbá a 100-as tiert is sokkal hamarabb érhetjük el, mint az első szezonbérletnél, valamint a statisztikákat mutató apróságok és a jelvények helyett másfajta jutalmakat zsebelhetünk majd be. Emellett három új legendás skinnel bővül a cucc, és egy csomó Crafting Materialt is szerezhetünk, amikből aztán mindenféle jóságot gyárthatunk.

A Respawn egyelőre ennyit árult el az érkező újdonságokról, a június 8-án esedékes EA Playen még több részletet megosztanak majd velünk, szóval érdemes lesz figyelemmel követni az eseményeket.

Egyébként június 4-én, vagyis jövő hét kedden indul a játék első limitált idejű eseménye, a The Legendary Hunt, amely során mindenféle menő cuccot szerezhetünk, köztük egy vadonatúj skint is Wraith számára.

Az eventhez kapcsolódó kihívások teljesítésével pedig Bloodhoundnak is felfoldhatunk egy menő kinézetet.

Nektek hogy tetszett a játék első szezonbérlete?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)