Hirdetés

Apex Legends - már ugrás előtt ki lehet ütni a többieket

|

Ne lepődjetek meg, ha az új frissítést követően négykézláb zuhanó játékosokat láttok.

Hirdetés

Szürreális hibák kerülnek elő néha a játékokban, és olykor értjük is, miért nem sikerült ezeket kijavítani. Ki gondolta volna, hogy ha elég intenzíven püföli valaki az ütés gombját a karakterválasztást követően, azzal kiiktathat játékosokat már a meccs kezdete előtt?

Hirdetés

A Duos módot és a továbbfejlesztett lőteret hozó új frissítés után elárasztották a netet a videók, amiken azt láthatjuk, hogyan zuhannak "földön fekvő" játékosok a kezdő hajóból. Rejtély, hogy ilyen eleve miért fordulhat elő, de többen sikerrel reprodukálták, sőt, a Kotaku azt írja, valakinek a saját csapattársát sikerült kiütnie. Ezt azért nem tudhatjuk biztosra, lehet, hogy ugyanabban a meccsben más is próbálkozott a "trükkel".

Remélhetőleg gyorsan lép a Respawn, és nem kerül ártatlanul hátrányba senki. Egyébként a Duos mód egyelőre szórakoztatónak tűnik, próbáljatok rá, ha még nem tettétek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)