Hirdetés

Apex Legends - menő trailerrel mutatkozott be a harmadik szezon

|

Már közel az új tartalmak érkezése, így a Respawn össze is rakott egy ütős videót, ami garantáltan meghozza a kedvet a játékhoz.

Hirdetés

Egy ideje már sejtjük, milyen újdonságok fognak bekerülni az Apex Legendsbe a következő szezonban, legutóbb pedig az is szóba került, hogy érkezhet egy új pálya. Szerencsére nem kell tovább találgatnunk, ugyanis hivatalosan is le lettek leplezve a folytatásban érkező tartalmak, és láthatóan nem fogunk unatkozni.

Hirdetés

A játék harmadik szezonja, a Meltdown október 1-jén fog debütálni mindhárom platformon, ha semmi nem jön közbe. Érkezik többek között egy új hős, a már korábban megismert Crypto, aki egy különleges drónt tud bevetni harc közben, és elég komoly meglepetéseket okozhat ellenfelei számára. Végre kicsit kiszabadulhatunk Kings Canyonból is, mivel kapunk egy vadonatúj pályát, az egyszerre fagyos és forró hangulatú World's Edge-et.

A fentieken túl természetesen jön a teljesen új Battle Pass, több mint 100 darab exkluzív jutalommal, valamint bekerül még a játékba a Charge Rifle nevű fegyver, és mindezek mellett még a rangsorolt mód második szezonja is kezdetét veszi. Ismét van miért visszanézni a játékba, de ha még ettől sem igazán jött meg a kedvetek hozzá, akkor mindenképp lessétek meg a Meltdown akciódús launch trailerét, amivel kiváló munkát végzett a Respawn.

Nektek hogy tetszik a felhozatal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)