Hirdetés

Apex Legends - kiderült, pontosan mikor indul a harmadik szezon

|

Hitelesnek bizonyultak a korábbi szivárgások, új karaktert és fegyvert is kapunk a Meltdownban.

Hirdetés

A játékosok kezdeti lendülete ugyan tompult kicsit az Apex Legends kapcsán, de a Respawn meglehetősen szórakoztató battle royale játéka továbbra is nagy tömegeket ültet a monitorok és tévék elé. Ha esetleg ti most épp pihentetitek a játékot, akkor a következő szezon kezdetére azért érdemes lehet majd visszanéznetek. 

Hirdetés

A Respawn ugyanis hivatalosan is megerősítette, hogy október elsején elstartol a harmadik szezon, vagyis a Meltdown, amivel persze egy új battle pass és egy újabb hős (bocsánat, legenda) is érkezik. A korábban kiszivárgott információkkal teljesen egybevág a hivatalos közlemény is, amely szerint Crypto lesz a játék legújabb választható karaktere, illetve kapni fogunk egy új, charge rifle nevezetű fegyvert is. Crypto hátteréről már egy külön videót is megnézhetünk, maga a karakter pedig drónokkal fog operálni a játékban. 

Ti visszatértek a játékhoz Crypto, vagy úgy általában a Meltdown szezon miatt? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)