Hirdetés

Apex Legends - ezek lesznek a harmadik szezon legfontosabb újdonságai

|

Nagyon picit kell már csak várnunk a Meltdown rajtjára, így nem árt átvenni, pontosan milyen új tartalmakra is számíthatunk.

Hirdetés

A találgatások után a Respawn végre hivatalosan is bemutatta a nagyérdeműnek az Apex Legends következő szezonját, ami elég ütős tartalmakkal fogja kibővíteni a battle royale játékot. Nemsokára éleseben is megleshetjük az újdonságokat, ám megnézhetünk róluk egy részletes bemutatót is.

Hirdetés

Ha felkészülten szeretnétek belevágni az új szezonba, akkor feltétlenül vessetek egy pillantást a nemrég közzétett trailerre, amiből kiderül, mi minden vár ránk a folytatásban. Kicsit jobban megnézhetjük például az új, World's Edge nevű harcteret, illetve a Meltdownnal érkező hőst, Cryptót is. Persze a vadiúj Battle Pass és a Charge Rifle sem maradt ki a videóból, szóval tényleg egy remek kis gyorstalpalót kaptunk.

A játék harmadik szezonja október 1-jén veszi kezdetét. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)